Underholdning for hele familien får du av

TRYLLEKUNSTNEREN VIDELLO

Trygg og fengslende underholdning for barn og voksne.

Tryllekunstner Vidello og slangen Sverre.

Flere showtyper

Vidello kan tilby mange forskjellige trylleforestillinger. Han har et program for barn (4-10 år) og et annet program for voksne.

I tillegg har han et familieprogram som vil underholde både liten og stor. Trylling er en underholdningsform som fascinerer både unge og eldre. Det er ikke uvanlig å oppleve at tre generasjoner blir begeistret ved den samme forestillingen.
Trylle_nr10_lav

Forskjellige forhold

Enten du skal ha et lite selskap eller et stort arrangement, så kan Vidello tilpasse forestillingen etter forholdene. Han har program som passer så vel til store scener som til små lokaler.
Trylle_nr08_lav

Innholdet diskuteres på forhånd

Vidello legger opp til et show som er tilpasset kundens behov for underholdning. For å være sikker på å velge riktig, diskuterer han alltid innholdet med kunden på forhånd.

Norgesmester i trylling

Vidello er en allsidig tryllekunstner som kan tilby underholdning for de fleste anledninger. Sin første opptreden hadde han i 1983, og siden den gang har det blitt utallige arrangementer rundt i Norge. Han har også medvirket i diverse TV-program. Vidello har flere ganger blitt Norgesmester i trylling.

Trylling er kunsten å underholde ved å skape illusjoner av noe som er umulig.

Et trylleshow inneholder alt som skal til for å skape god underholdning: Opplevelse av undring, overraskelse, fantasi, spenning og humor.

Trylling er en underholdningsform som fascinerer både unge og eldre. Det er ikke uvanlig å oppleve at tre generasjoner blir begeistret for samme forestilling.
Les mer

"Som alltid overfor mestere innen sine fag sitter vi igjen med undringen; Hvordan får de det til?"

Kari Thomsen, kulturredaktør i Stavanger Aptenblad

Flere referanser